Jäsenedut

Yhdistys on juuri perustettu (lue yhdistyksestä enemmän yhdistyksen varsinaisilta kotisivuilta www.postcrossingyhdistys.fi) joten palveluita rakennetaan ja jäseneduista neuvotellaan jatkuvasti.

Jäsenyyden merkiksi yhdistys postittaa muovisen jäsenkortin jossa on painettuna jäsenen nimi ja jäsennumero. Vuoden 2018 jäsenkortin kuva on kenties Suomen tunnetuimman luontokuvaajan, Hannu Hautalan kamerasta.

Jäsenetuja ovat mm.:

• alennukset ja edut kaupoista ja verkkokaupoista (jäsenetuportaali avataan alkuvuodesta 2018)

• Pysyviä alennuksia ifolorilta ja Paletilta teetettäessä postikortteja omista kuvista

• Postimerkkiliike Lauri Peltosen erikoishinnat postikorttikansioista

• Vaihtuvia alennuksia postikortteja myyvistä kaupoista ja verkkokaupoista

• yhdistyksen verkkoportaalin palvelut (pysyt ajan tasalla harrastukseemme liittyvissä asioissa)

• henkilökohtainen jäsenneuvonta verkossa harrastukseen liittyvissä kysymyksissä

• jäsentuotteet

• osallistumismahdollisuus yhdistyksen järjestämiin matkoihin

• osallistumismahdollisuus yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin

• Korttikirppis - maksuttomat ilmoitukset

• sähköinen jäsenlehti (tulossa)

...ja monet muut edut joista ilmoitellaan niiden tarkentuessa.

Jäsenenä saat Minna Lehväslaihon (vuoden taiteilija 2019) kuvittaman, muovisen jäsenkortin jolla saat erilaisia etuja ja alennuksia.